picture of logo

Potrošni materijal

Originalni i zamenski toneri
Za štampače svih proizvođača

Uspešno, efikasno i ekonomično korišćenje uređaja za štampu moguće je samo ako ste u mogućnosti da potrošni materijal nabavite uvek kada se ukaže potreba i ako znate da su vam na raspolaganju stručnjaci koji mogu da otklone bilo koji problem koji se može pojaviti kada je vreme da se obavi zamena tonera ili zamena kertridža. U našem asortimanu potrošnog materijala su toneri, kertridži i mastila za sve tipove uređaja, a među njima su originalni toneri i kertridži, kao i najkvalitetniji zamenski. Potrošni materijal momentalno je dostupan za preuzimanje. U saradnji sa kurirskim službama možemo obezbediti da potrošni materijal bude na vašoj adresi istog dana, a za naše klijente sa kojima imamo kontinuiranu saradnju obezbeđena je i dostava potrošnog materijala. Za klijente koji koriste uslugu iznajmljivanja štampača, nabavka, dostava i zamena potrošnog materijala je besplatana.

Osim potrošnog materijala, u asortimanu Printer Servisa su rezervni delovi za štampače i druge uređaje za štampu. Profesionalni štampači mogu trajati i preko deset godina uz redovnu zamenu rezervnih delova, zbog čega je važno da znate na koga se možete osloniti kada vaš uređaj izađe iz garantnog roka. Kao i automobil, ako imate kvalitetan model, proverene delove i dobrog majstora, vaš uređaj za štampanje može trajati veoma, veoma dugo. Potrošni materijal i rezervni delovi su izuzetno povoljne cene, posebno kada su u pitanju zamenski toneri i zamenski kertridži. U prilici smo da ponudimo zamenski potrošni materijal izuzetnog kvaliteta po ceni koja je višestruko niža od cene originalnog dela, pri čemu je kod mnogih modela jedina razlika u nedostaku logoa proizvođača, dok su druge tehničke karakteristike identične.

 • Prodaja tonera za laserske štampače obavlja se dostavom na vašu adresu, kao i direktno, u našoj kompaniji. Toneri za HP štampače i toneri za Canon štampače dostupni su za sve modele, dok su toneri za Lexmark, Brother i Ricoh laserske štampače takođe dostupni, uz mali broj izuzetaka. Osim pomenutih tonera u prodaji su i toneri za najkorišćenije modele drugih proizvođača, poput Samsung-a. Kada su u pitanju ostali brendovi, koji su prisutni u svetu ali samo u maloj meri kod nas, kao što su Dell ili Oki, toneri se mogu naručiti, uz period isporuke od oko dve sedmice.

  U našem asortimanu su originalni HP i Canon toneri, kao i toneri svih brendova čiji se štampači koriste u našoj zemlji, uključujući tonere za najnovije modele štampača i tonere za starije modele koji su još uvek u upotrebi. Osim originalnih tonera, u Printer Servisu vas čekaju i odlični zamenski toneri, koji pružaju 95% performansi originalnih, po ceni koja je i do tri puta niža. Zamenski toneri proizvode se po tačnim specifikacijama štampača na kojima će se koristiti, što olakšava njihovu upotrebu i skoro potpuno eliminiše šansu za bilo kakav problem u radu. Korišćenje zamenskih tonera ne narušava garanciju. Vlasnik štampača koji je obuhvaćen garancijom ali je koristio zamenski toner ima pravo na servis u jednakoj meri kao i vlasnik štampača koji je koristio samo originalni toner.

 • Kertridži za ink jet štampače važe za potrošni materijal koji je potrebno menjati veoma pažljivo. Iako je važno svakoj zameni pristupiti stručno, zamena kertridža više nije ni približno komplikovana kao što je to ranije bila, a dostupnost zamenskih kertridža visokog kvaliteta učinila je da zamena bude daleko čistiji posao. Prodaja originalnih kertridža takođe je jedna od naših specijalnosti. Iako su originalni kertridži relativno skupi, uvek možete biti sigurni da ste nabavkom u Printer Servisu uštedeli barem 5% u odnosu na cenu u prodavnicama računarske opreme, što predstavlja uštedu od više hiljada dinara godišnje po štampaču.

  Originalni HP kertridži i originalni Canon kertridži dostupni su za sve tipove inkjet štampača. Epson kertridži su takođe veoma dobro zastupljeni u našoj ponudi a trudimo se da obezbedimo i kertridže za modele drugih proizvođača, budući da su ink jet štampači sve popularniji poslednjih godina jer je tehnologija inkjet štampanja veoma napredovala i sada je po kvalitetu, ceni štampe i lakoći zamene materijala rame uz rame sa laserskim štampanjem, uz veliku prednost pri štampanju u boji. Napredak je najveći upravo na polju samih kertridža, koje je veoma lako menjati, a potrebna je samo petominutna demonstracija da bi se korisnik obučio za zamenu bilo kog tipa kertridža, a da pritom zemenski kertridži nisu ništa teži za instalaciju od originalnih.

 • Promena mastila u kertridžu za ink jet štampače je ponekad dobra alternativa kupovini kertrdidža, posebno ako korisnik iz iskustva zna koliko puta može zameniti mastilo u jednom kertridžu bez posledica po uređaj i kvalitet štampe, kao i kada je siguran da je dopunu moguće lako obaviti. Punjenje kertridža je najčešće izbor korisnika koji štampaju veće količine materijala i vešti su u zameni mastila, kao što su kopirnice, printing centri i kompanije da dobrom IT službom.

  Prodaja mastila za štampače ne uključuje i zamenu mastila za kupca, budući da kod punjenja uvek postoji mogućnost da dođe do greške, zbog čega Printer Servis ne može na sebe preuzeti tu odgovornost. Ukoliko poznajete vaš štampač nema razlga da ne obavite zamenu mastila u kertridžu ukoliko ćete time ostvariti značajnu uštedu, a Priner Servis vam može ponuditi mastila za štampače svih brendova koji se koriste na našem tržitu, uključujući mastilo za HP štampače, mastilo za Canon štampače i mastilo za Epson štampače.

 • Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa uvoznicima štampača, u čijoj su ponudi i delovi za štampače, Printer Servisu su na raspolaganju svi rezervni delovi za štampače koji se prodaju u Srbiji, rezervni delovi za 90% štampača koji su se prodavali u Srbiji u proteklih 10 godina, kao i za većinu štampača koji su kupljeni u inostranstvu. U slučaju da rezervni deo nije moguće nabaviti u Srbiji, on se može poručiti iz inostranstva i u tom slučaju na deo se čeka dve do četiri nedelje. Za većinu štampača, kopira i plotera dostupni su originalni i zamenski rezervni delovi. Zamenski delovi izrađuju se po specifikacijama koje se identične kao kod originalnih delova, i temeljno su oprobani u praksi.

  Kada su zamenski delovi za štampač u pitanju, klijenti su ponekad nesigurni kada imaju štampače u vlasništvu, a od Printer Servisa kupuju zamenski toner, jer su čuli da zbog korišćenja zamenskog tonera gube garanciju za svoj uređaj. To je u potpunosti netačno, a korišćenje zamenskih delova je u mnogim slučajevima najracionalnije rešenje, baš kao što su originalni delovi u drugima slučajevima bolji izbor, posebno kod profesionalnih aparata. Printer Servis prodaje i delove za štampače u slučaju da IT služba vaše kompanije ili neko drugi u firmi ume da obavi popravku, međutim ne savetujemo samostalnu popravku, jer se tako lako može oštetiti deo koji se menja, ili dodatno oštetiti uređaj koji se popravlja.