Servis

Naš servis funkcioniše od samog osnivanja preduzeća, a višegodišnje iskustvo vlasnika i saradnika garancija su kvaliteta i besprekorne usluge. Mi imamo samo jedan poslovni cilj, a to je zadovoljan korisnik.

Bavimo se servisom štampača svih vrsta (Laserski štampači, Matrični štampači, Multifunkcionalni štampači, Fax-aparati.......), kao i servisom fotokopir aparata.

Usluge koje pružamo vezano za servis štampača i servis fotokopir aparata, podrazumevaju kompletno čišćenje. Aparat se sređuje, čisti i proveravaju se svi njegovi vitalni delovi. Po potrebi se zamenjuju dotrajali delovi uz saglasnost korisnika.

Za klijente, kod kojih ne sme da dođe do zastoja u radu, dok im se štampač popravlja, dajemo na upotrebu naš štampač bez ikakve nadoknade.

Odaziv na servisni poziv je najčešće u toku istog radnog dana sa raspoloživošću servisera od 8 do 16 h od ponedeljka do petka , a kod klijenata visokog prioriteta (klijenti pod ugovorom....) odaziv je do tri sata, sa raspoloživošću servisera 24 sata dnevno tokom 365 dana u godini.

Pružamo usluge i drugim firmama koje nemaju sopstveni servis štampača a bave se prodajom štampača i kopir aparata, kao njihovi kooperanti tako da mogu da objedine svoju uslugu.

Laserski fax aparati,
Laserski štampači,
Matrični štampači,
Fotokopir aparati,
Multifunkcijski laserski uređaji

Svi oni su uređaji koji iziskuju redovne (preventivne) servise posle određenog broja kopija, kao i korektivne servise.

 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider