inkcarts

                                       Punjenje inkjet kertridža

INK JET štampači su veoma jeftini štampači, koji u prodavnicama koštaju i po 2-3.000 dinara i na prvi pogled deluje kao odličan izbor. Problem se javlja kad se isprazne kertridži, jer novi kertridži obično zajedno koštaju kao ili čak skuplje od novog INK JET štampača.

Printer Servis Vam nudi nekoliko opcija:

  1. Punjenje ketridža koja je prilično jeftina i ako se uradi kako treba kertridži rade korektno. Bitno je shvatiti da se dopuna kertridža može uraditi kvalitetno svega nekoliko puta (od 1 do 5-6 puta).
  2. Jedno od rešenja mogu biti i kompatabilni kertridži (FOR USE kertridži), koji koštaju jeftinije nego novi originali kertridži, a često imaju kapacitet značajno veći od originala
  3. I naravno kao krajnju opciju možemo da Vam ponudimo i originalni kertridž.

ink dopunaPunjenje kertridža  umanjuje troškove za 40 -70%  od cene koštanja novog kertridža.
Većinu kertidža moguće je uspešno puniti. U to se možete  i sami uveriti, tako što ćete nam dati šansu da vam to i dokažemo.

Mi svaki kertridž ultrazvučno čistimo potom ga punimo visokokvalitetnim bojama  a na kraju vakumskim putem izvlačimo višak vazduha iz istih.
U koliko je ketridž u jako lošem stanju ili je stajao duži vremenski period postoji verovatnoća da se ne može reciklirati ali to ćemo vam naravno na vreme reći.U slučaju da je na kertridžu "pregorela elektronika" ili da su dizne previše zapušene u ponudi imamo kompatibilne kertridže i nove originalne.

SAVETI:

Ne dozvolite da Vam se kertridž skroz isprazni i osuši, jer je onda čišćenje i dopuna istog svedena na teorijsku mogućnost.

Ukoliko već imate INK JET stampač, zapamtite da je neophodno da nedeljno odštampate bar jednu stranicu, kako bi kertridži ne bi "zapekli".


 

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider